Over Mij – het gezicht achter wie events

WIE staat voor Westervaarder in Events. Onder deze naam organiseer ik – Renate Westervaarder – evenementen voor ondernemers, bedrijven en organisaties. WIE Events is ontstaan vanuit een eigen ervaring.

Certificaten

Master in Eventmanagement

Bij Master in Eventmanagement heb ik de leergangen Professional Event Management en Advanced Event Management en Strategisch Eventmanagement gevolgd. Ik heb daar het certificaat Eventmanager A behaald. Het Genootschap voor Eventmanagers heeft de normering en competenties van de leergangen erkend en gecertificeerd. Met het behalen van beide leergangen mag ik de status Event Manager a (EMa) voeren. Een garantie voor topkwaliteit en aandacht voor ieder detail.

Centrum Management Academie

Bij de Centrum Management Academie volgde ik de leergang Centrum Management Nieuwe Stijl. Aan de hand van het stuurwiel voor centrummanagement maak je een overzicht van de huidige situatie en de gewenste situatie van een winkelcentrum. Zo bepaal je samen met de ondernemers waar je naar toe wilt werken.

Opleiding tot Centrum professional

In de opleiding tot centrumprofessional van Clok kwamen de onderwerpen gebiedsondernemen, waarde van centrum/binnenstad, transformatie, het centrum als merk en samenwerkingsvormen aan de orde. Aan de opleiding is meegewerkt door Ginder en Van Kraaij Educatie.

Ontzorging

Als het gaat om evenementen, zorg ik ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Dat op de momenten die ertoe doen, iedereen in zijn kracht staat. Ik ontzorg de opdrachtgever, maar ook de betrokken partijen, zoals de deelnemers, eventuele sprekers en de aanspreekpunten op de locaties. Ontzorging is bij mij het belangrijkste kernwoord. Mijn doel is de organisatie zo neerzetten dat de opdrachtgever zelf ook deelnemer kan zijn. Dat iedereen denkt: wat loopt dit vlekkeloos. Dat gevoel, daar ga ik voor, want daar krijg ik energie van.

Wat kan ik voor jouw betekenen? Neem contact met me op!

Contactgegevens

Stadskanaal
Telefoon: 06 52 54 21 66
E-mail: renate [at]wie-events.nl
 

Certificaat

Centrum management academy

WIE Events © 2024