“Verwondering is het verlangen naar kennis”

The only source of knowledge is experience

Work hard play hard

Waarom binnen je comfortabele zone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt

Waar kun je wie events voor inzetten?

Je bepaalt helemaal zelf waar je WIE Events voor inzet. Je kunt mijn expertise gebruiken voor de organisatie van a tot z, maar het kan natuurlijk ook zijn dat je alleen hulp nodig hebt bij een bepaald onderdeel. Dan voer ik alleen dat stukje voor je uit.

Denk bijvoorbeeld aan het optreden als gastvrouw, de administratie rondom het evenement of het boeken van de sprekers. Ook behoort een adviesgesprek voor de start van de organisatie tot de mogelijkheden. Wat past er bij jouw evenement?

Je kunt bij mij terecht voor: 

Ontzorging, dat vind ik het belangrijkste bij de organisatie van een evenement, wat voor event het ook is. Zaken uit handen nemen, regelen dat iedereen op de juiste plek staat en het wegnemen van zorgen, drempels en bezwaren; dat is waar het bij mij om draait. In de praktijk ziet dat er iedere keer weer anders uit. De ene keer fungeer ik als ‘de extra handjes’, de andere keer ben ik juist verantwoordelijk voor het gehele evenement. Het is maar net wat past bij jouw wensen.

KENNIS² & RW Officemanagement

Naast WIE Events ben ik ook (mede)eigenaar van RW Officemanagement en KENNIS² (Kennis in het kwadraat).
Bij RW Officemanagement zet ik mijn ervaring als directiesecretaresse in bij ondersteunende werkzaamheden voor ondernemers en binnen bedrijven. 
KENNIS² is het label dat ik samen met Katrien Eggens beheer en waaronder ik kennisevenementen organiseer voor ondernemers en medewerkers. Mede door deze bedrijven ben ik in staat om de organisatie van jouw evenement op rolletjes te laten lopen.

Contactgegevens

Stadskanaal
Telefoon: 06 52 54 21 66
E-mail: renate [at]wie-events.nl
 

WIE Events © 2019